Ik deel graag mijn kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan als gecertificeerd KCBS & SCA barbecue judge, Weber grillmaster en als award winning pitmaster in BBQ wedstrijden in Europa en de USA. Daarnaast organiseer ik Tony Stone low & slow bbq competition.
Onze BBQ workshops vinden plaats in Nieuw Vennep waar we onze Whiskykamer & Braaihuis hebben.
Enkele voorbeelden van wat we doen:
ProQ academy waarin je leert werken met de ProQ smokers voor BBQteams, keukenbrigades maar ook backyard BBQer. Bulletsmokers & GF smokers
-
BBQ Pitmaster & Braaimeester & vleesommelier opleiding: vierdaagse opleiding tot BBQ specialist waarbij je een theorie examen doet en 2 praktijkopdrachten. Bij het behalen van voldoende punten ben je officieel gediplomeerd BBQ specialist en kan je klanten of je gasten adviseren omtrent BBQ en gerechten.
- Jury opleidingen voor KCBS & SCA
- Braai workshops: centraal staat de Zuid Afrikaanse Braai
- BBQ & Whisky Naast BBQ zijn we ook gepassioneerd whiskyliefhebber. Ik heb diverse opleidingen bij whiskyscholen gedaan, een whiskyschool waar ik onze eigen whisky heb gemaakt in Schotland We hebben een BBQ & Whisky workshop/foodparing gedaan in de Speyside Schotland tijdens Spirit of Speyside festival 2018.
Wilt u een maatwerk workshop of teambuilding dag voor uw bedrijf? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klik hier om een workshop te boeken